LEGENDARNI STRUČNJAK UBEĐEN DA ĆE SRBIJA OSVOJITI SALATARU! Sa Noletom u timu POČISTIĆEMO Britance 5:0!

Autor: Slobodan Stošić

Sport

22.11.2023

11:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskusni Radmilo Armenulić ne dovodi pitanje plasman u finale srpskih tenisera.

LEGENDARNI STRUČNJAK UBEĐEN DA ĆE SRBIJA OSVOJITI SALATARU! Sa Noletom u timu POČISTIĆEMO Britance 5:0!

Foto: Teniski savez Srbije

Dejvis kup tim Srbije

Teniska reprezentacija Srbije nalazi se u Malagi, gde ih u četvrtak čeka start Dejvis kupa i četvrtfinalni mečevi protiv Velike Britanije.

Predvođeni prvim reketom sveta Novakom Đokovićem, "orlovi" će pokušati da ponove uspeh iz 2010. godine i osvoje titulu u ovom takmičenju. Najboljem teniseru planete u realizaciji misije, pomoći će saigrači Dušan Lajović, Laslo Đere, Miomir Kecmanović i Hamad Međedović.

U izjavi za "Republiku", legendarni Radmilo Armenulić nema dilemu da će Srbija protvi Britanaca, sa Noletom u timu, lako izaći na kraj i izboriti plasman u polufinale, gde je čekaju Italija ili Holandija:

Republika

Foto: K1

 

- Kad igra Novak to su dva poena uvek više. Siguran sam da će Đoković dobiti oba singla, plus i dubl ako se odluči da ga igra. Daleko smo kvalitetniji od Velike Britanije, što ćemo pokazati i na terenu - rekao je Armenulić za "Republiku".

Prekaljeni trenerski stručnjak je čak najavio da će izabranici selektora Viktora Troickog počistiti Ostrvljane s terena.

- Očekujem da ćemo ih eliminisati maksimalnim rezultatom 5:0, jer smo daleko kvalitetniji. Oni praktično igraju s drugim timom, jer im se povredio Marej, a prethodno su ispali Danijel Evans i Kameron Nori, praktično cela prva postava. Zato ni trenutka ne sumnjam u naš uspeh.

Uprkos iscrpljujućim obavezama na Završnom mastersu u Torinu, Novak je ostao pri stavu da nastupi za Srbiju u mečevima odluke.

- Čuli smo se i razgovarali o reprezentaciji. On voli da igra sa ostalim drugarima iz nacionalnog tima, ja to znam. Zato im želim svu sreću i da ponove uspeh od pre 13 godina - istakao je Radmilo Armenulić za "Republiku".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading