ONA JE NAJVEĆI NAVIJAČ NOVAKA ĐOKOVIĆA U SVETU TENISA! Pogledajte kako slavi Andrea Prisakariju Noletov prvi SET (VIDEO)

Autor:

Sport

18.11.2023

22:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Andrea Prisakariju, rumunska teniserka koja je poznata kao veliki fan našeg najboljeg tenisera Novaka Đokovića, pratila je svaki njegov meč sa velikom pažnjom.

ONA JE NAJVEĆI NAVIJAČ NOVAKA ĐOKOVIĆA U SVETU TENISA! Pogledajte kako slavi Andrea Prisakariju Noletov prvi SET (VIDEO)

Foto: twitter

Poznat je veliki broj navijača koji bodre Novaka širom sveta, ali Andrea se izdvaja kao jedna od najvatrenijih.

Kada je Novak igrao protiv Karlitosa Alkaraza, Andrea je bila "zakucana" za televizijski ekran, ne propuštajući ni jedan trenutak. Njen entuzijazam i strast prema Novaku se mogu videti i na njenim društvenim mrežama, gde je objavila video snimak koji je postao viralan.

U tom snimku se vidi kako Andrea slavi kada je Novak osvojio prvi set rezultatom 6:3. Ona je u potpunom transu i ne krije svoju sreću zbog uspeha svog omiljenog tenisera. Sa smeškom na licu, ona deli svoju radost sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

 

 


Jedan od najzanimljivijih momenata u njenom snimku je kada sudija izgovara ime Novaka Đokovića, a Andrea se uzbudi i sa oduševljenjem kaže "đoko Đoković". Za nju je to najbolji zvuk ikada i dok se Novak bori na terenu, ona uživa u svakom trenutku.

Nakon pobede u prvom setu, Andrea je mogla da se opusti i uživa u daljem toku meča. Ali, kako će reagovati ukoliko Novak bude uspeo da ode u veliko finale Torina, gde ga očekuje Janik Siner za reprizu meča iz grupne faze?

Andrea Prisakariju je samo jedan od mnogobrojnih svetskih sportista koji su fanovi našeg najboljeg tenisera Novaka Đokovića. Njena ljubav prema Novaku je nešto što ih povezuje i bez obzira na nacionalnost, svi oni navijaju za njega.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading