NOVAK DOBIO ŠOKANTNE VESTI U TORINU: Promenili mu protivnika pred meč odluke!

Autor:

Sport

14.11.2023

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đoković sada mora sve da menja.

NOVAK DOBIO ŠOKANTNE VESTI U TORINU: Promenili mu protivnika pred meč odluke!

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković igraće večeras protiv Janika Sinera u drugom kolu Zelene grupe na Završnom mastersu u Torinu, ali je pred sam meč dobio šokantne vesti. Noletu će za odlučujući poslednji meč u grupi biti promenen protivnik jer to neće biti Stefanos Cicipas već Hubert Hurkač.

 

Naime, Grk se povredio tokom meča drugog kola protiv Holgera Runea pri rezultatu 2:1 u prvom setu, pa je meč trajao samo 17 minuta. On je zbog problema sa laktom predao meč, što znači da je Rune automatski dobio pobedu. Međutim, izvesno je da Cicipas neće igrati u trećem kolu i da je za njega sezona gotova, već će na njegovo mesto uskočiti prva rezerva a to ne Hubert Hurkač. Zato je izvesno da će Novak morati da promeni taktiku jer su Cicipas i Hurkač drugačiji ti povi tenisera.

Ono što može biti dobro je da taj treći meč uopšte možda neće imati rezultatski značaj za našeg asa jer ako pobedi Sinera večeras obezbediće mesto u polufinalu. Međutim, gledajući međusobni skor Novaku je svejedno sa kim će igrati. Poljaka je pobedio u svih šest međusobnih duela, dok protiv Cicipasa ima skor 11-2.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Stojan

15.11.2023 04:30

Zar stvarno niko ne vidi ili nece da vidi,da je to sve podla igra i ciljano zavitlavanje Novaka?! Ne moze,niti sme, jedan srbin da bude toliko dobar od svih drugih! Jedva su nekako, i to tesko protiv svoje volje, podnosili Teslu zbog genijalnog uma. A, sada evo ga,tu je, novi genije iz srpskog naroda! To je za njih duga nocna mora i katastrofa. Ne mogu to apsolutno da private. Ali morace!