NOVAK SAZNAO POSLEDNJU PREPREKU: Evo ko čeka Đokovića u finalu Pariza

Autor:

Sport

04.11.2023

16:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak pre sutrašnje borbe za trofej mora da danas savlada Rusa Andreja Rubljova.

NOVAK SAZNAO POSLEDNJU PREPREKU: Evo ko čeka Đokovića u finalu Pariza

Foto: Starsport

Grigor Dimitrov igraće u finalu mastersa u Parizu i tamo čekati Novaka Đokovića koji se nešto kasnije sastaje sa Rusom Andrejem Rubljovim. Bugarski teniser je do prilike da se bori za trofej došao pobedom nad Grkom Stefanosom Cicipasom sa 2:1, po setovima 6:3, 6:7, 7:6. Veliko finale igraće se sutra od 15 časova u Bersiju.

Foto: Tanjug/AP

 

Kada je u pitanju sam meč, Dimitrov je bio blizu pobedi već u dva seta. Međutim, Cicipas  se trgao u samom finišu, izborio je tajbrejk, a onda u njemu bio surov. Dvojica tenisera su ceo treći set odigrali u egalu, a na kraju su odlučile nijanse da se ode u još jedan tajbrejk u kojem je Bugarin izdominirao.

Novak Đoković će svoje mesto u finalu mastersa u Parizu pokušati da obezbedi u duelu sa Rusom. Oni će na teren posle Grka i Bugarina. Biće to šesti meč između Noleta i Rubljova i prilika našem asu da upiće novu pobedu, odnosno da ostane samo na jednom neuspehu i to iz prošlogodišnjem Srbija opena kada je Rus slavio u finalu usred Beograda.

Foto: Starsport

Đoković i Rubljov

Podsetimo, kao što je Republika već pisala, ko god da osvoji trofej isto će se krstiti. Naime, sva četvorica današnjih polufinalista mastersa Đoković, Rubljov, Cicipas i Dimitrov ortodoksni su hrišćani, bilo da je reč i Srpskoj pravoslavnoj crkvi, Ruskoj pravoslavnoj crkvi, Grčkoj pravoslavnoj crkvi ili Bugarskoj pravoslavnoj crkvi. Na taj način Nole i družina su još na jedan način potvrdili koliko je vera važna, jer su sva četvorica redovni u crkvama, o čemu su često govorili u prošlosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading