POMAGAJTE DRUGOVI: Najveći Novakov kritičar kuka za pomoć

Autor:

Sport

26.10.2023

18:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ben Rotenberg konačno izašao iz ilegale i otkrio zašto nije komentarisao Đokovićev uspeh na US openu.

POMAGAJTE DRUGOVI: Najveći Novakov kritičar kuka za pomoć

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković osvojio je ovogodišnji US open što mu je bio rekordan 24. grend slem pa se izjednačio sa legendarnom Margaret Kort. Stigle su Noletu čestitike iz celog sveta, ali svima je bilo čudno što se jedna osoba nije oglašavala, novinar Ben Rotenberg.

Foto: youtube.com/printscreen

 

 

Naime, Amerikanac je jedan od najvećih Srbinovih kritičara i u svemu gleda nešto loše i vreda priliku da ponizi našeg asa. Zato su njego odsustvo sa Tvitera pripisali tome što je konačno ostao bez teksta pred Đokovićevom dominacijom i da se sakrio u mišju rupu. Međutim, on se sada oglasio i počeo da kuka da mu ljudi pomognu. I to sa novog naloga na sada X društvenoj mreži.

 

 

- Hvala svima koji su me već našli ovde. Molim vas pomozite mi da se proširi vest o tome da sam ovde. Nadam se da ću uspeti da prikupim deo svojih starih pratilaca i da privučem pažnju Tvitera da mi vrati stari profil. Nisam mogao to od avgusta - napisao je Rotenberg i otkrio da mu je stari nalog hakovan i da ga zato nije bilo.

Interesantno, Rotenberg se na novom profilu ne predstavlja kao novinar, već kao pisac knjige o Naomi Osaki. Ostaje nam da vidimo da li će sa istim žarom kritikovati Novaka Đokovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading