NOVAK DOBIO POTRESNU PORUKU! Izraelski ambasador uputio APEL Đokoviću!

Autor:

Sport

23.10.2023

18:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ambasador Izraela Jahel Vilan poslao je potresnu poruku najboljem svetskom teniseru zbog jednog dečaka, koji je kidnapovan tokom napada Hamasa na teritoriju ove zemlje.

NOVAK DOBIO POTRESNU PORUKU! Izraelski ambasador uputio APEL Đokoviću!

Foto: Printscreen

Uz fotografiju dečaka po imenu Ohad na kojoj ovaj mališan drži reket objavljeno je i da je dečak među kidnapovanim Izraelcima koje je Hamas odveo u nepoznatom pravcu 7. oktobra.

Ovog puta, na Tviter nalogu ambasade Izraela u Srbiji osvanula je poruka upućena Novaku Đokoviću. I to vrlo potresna poruka. Tom prilikom, Noleta su zamolili da ovom dečaku čestita rođendan i da podrži bezuslovno oslobađanje talaca koje drži Hamas, među kojima je mnogo nedužne dece.

 

 

– Ovaj izraelski dečak po imenu Ohad je tvoj veliki obožavalac. Veoma voli sport i igra tenis nekoliko puta nedeljno. Nažalost, ne više. Teroristi Hamasa su ga kidnapovali 7. oktobra. Danas mu je 9. rođendan i verovatno je sam u nekoj mračnoj sobi u Gazi. Zamolili bismo te da mu pošalješ čestitku za rođendan i podržiš bezuslovno oslobađanje svih talaca koje drži Hamas, uključujući više od 30 beba i dece – navedeno je u poruci koju su Izraelci uputili Đokoviću.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading