NJEGOVO PROROČANSTVO SE ISPUNILO! Legendarni Englez PREDVIDEO - Đoković je šampion SVIH sportova!

Autor:

Sport

27.09.2023

09:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne štedi komplimente na račun srpskog asa.

NJEGOVO PROROČANSTVO SE ISPUNILO! Legendarni Englez PREDVIDEO - Đoković je šampion SVIH sportova!

Foto: Tanjug/AP

Proslavljeni sedmostruki šampion sveta u snukeru Roni O' Saliven ponovo je oduševio Đokovićeve fanove, iskazavši poštovanje prema najboljem teniseru ikada.

Englez je svojevremeno predvideo da će Novak postati najuspešniji teniser s najviše grend slem titula, što je kategorički tvrdio pred početak Rolan Garosa, na kome je srpski as deklasirao Kaspera Ruda u finalu rezultatom 3:0.

Sada je otišao korak dalje naglasivši da je Đoković ubedljivo na vrhu, kada se radi o svim sportovima, ne samo o tenisu.

- Svi, bilo da igraju fudbal, golf, tenis ili hokej, kojim god sportom da se bave, gledaju Đokovića. On je u vrhu sa najboljim sportistima u bilo kom sportu… on je jednostavno šampion šampiona - rekao je tom O'Saliven.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Tokom prošle godine legendarni šampion u snukeru je govorio sledeće o Noletu:

- Morate da se divite Đokoviću. On je najbolji igrač svih vremena i osvojiće najviše Grend slemova u istoriji tenisa. Tu su i Rodžer Federer i Rafael Nadal, njih trojica su fenomenalna pojava za sport. Ako se uporedimo Novak i ja, imamo različite stilove igre, više sam sličan Federeru. Rodžer ima samopouzdanja, ali Novak je više neka mešavina stilova i sve ima u sebi. Ovde imate Rodžera, ovde Rafu... Novak je tu u sredini, ima deo Rodžera i ima deo Rafe. Mora da mu se oda priznanje da je jedan neverovatan igrač sa neverovatnim talentom. Uvek smo znali da će biti poseban, ali kada je počeo sa dijetama i kada je podigao igru na neki sledeći nivo, to je bila prava stvar - izjavio je tada Roni O' Saliven.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading