NOVA SVAĐA ĐOKOVIĆA I NADALA! Evo zašto su ponovo zaratili Srbin i Španac

Autor:

Sport

19.09.2023

17:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski i španski teniser osim što su rivali na terenu, postali su i u biznisu

NOVA SVAĐA ĐOKOVIĆA I NADALA! Evo zašto su ponovo zaratili Srbin i Španac

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Rafael Nadal osim što su rivali na terenu, ni privatno nisu u dobrim odnosima.  Tako da španski as u poslednje vreme često napada Đokovića, a poseldnje je bilo što je izjavio da bi najbolji teniser sveta bio frustriran da nije uspeo da osvoji 24. grend slem trofej. 

Republika

Foto: Tanjug/AP

Rafael Nadal

 

Ne osećam ništa kada vidim Đokovića kako pobeđuje. Da, želeo sam da budem teniser sa najviše Grend slemova u istoriji, to je ono što je sport. Ali to nije opsesija, ne frustrira me to. Neko je bolji od mene. Mislim da sam u okviru svojih mogućnosti učinio sve da stvari budu što bolje za mene. Verujem da bi bilo frustrirajuće za Đokovića da to nije postigao i možda je zato on to i postigao - rekao je Nadal. 

Međutim, oni se ne bore samo oko trofeja, već i oko biznisa. Rafael Nadal i Novak Đoković žele da kupe teniski centar  "Manolo Santana" u Marbelji  i da ga renoviraju. Ova investicija vredi nekoliko miliona evra, zato nije ni čudo što su Španac i Srbin zaratili oko ove nekretnine. 

 

 

Već je poznato ranije da Nole želi da se skući u Marbelji, a sad ima idealnu priliku za to. Pošto je našao lokaciju koja mu idealno odgovara, kako za njega tako i za njuegovu porodicu.  Posebno jer je poznato da njegov brat Marko Đoković već dugo živi ovde. S druge strane i Nadal želi da se dočepa ove nekretnine, tako da se poslednjih dana vodi velika bitka. 

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading