NOVAK JE OSTAO BEZ REČI! Đokovića pozvali u STUDIO, kada je ušao voditelji su ga IZNENADILI jednim POTEZOM! (VIDEO)

Autor:

Sport

12.09.2023

12:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji srpski teniser sumirao utiske posle osvojenog US Opena.

NOVAK JE OSTAO BEZ REČI! Đokovića pozvali u STUDIO, kada je ušao voditelji su ga IZNENADILI jednim POTEZOM! (VIDEO)

Foto: printscreen/youtube/today

Najbolji srpski teniser Novak Đoković unazad godinama je bio među najviše kritikovanim sportistima sveta, iako je njegova karijera išla blistavom putanjom.

Danas, međutim, izgleda da se situacija polako vraća u normalu, što se videlo odmah posle finala protiv Rusa Danila Medvedeva, kada je osvojio US Open i bio nagrađen ogromnim aplauzom navijača s tribina, koji su potom čak i prekidali njegov intervju glasnim povicima.

Po svoj prilici i mediji u SAD su ukapirali da moraju da imaju bolji odnos sa prvim reketom sveta, odnosno, da je došao kraj kritikama i prekorima.

Zbog toga je Nole tokom gostovanja u jednoj od najgledanijih američkih emisija, "Today" na NBC, dobio aplauze novinara u studiju, koji su ga ugostili da bi pričali o osvajanju četvrtog pehara na poslednjem grend slemu. Đoković je, uprkos premoru, ispoštovao novinare i došao u jutarnji program, otkrivši kavi su utisci iz finalnog meča.

- Nije se još sleglo, bila je ovo veoma teška noć za mene, bilo mi je važno da provedem sa porodicom i timom, tako da nisam baš spavao. Neko od vaših kolega mi je dobacio kada sam dolazio da je to dobar umor, sviđa mi se taj izraz. Ovo je bilo sjajno iskustvo za mene - rekao je Novak koga su novinari potom upitali da li je sumnjao u sebe u najtežem drugom setu:

- Bilo je dosta razmena udaraca, tako je uvek sa Medvedevim, znate da nećete lako do poena, znao sam da neće popustiti bez borbe, naravno da uvek ima sumnje, ali potrebno je da uprostite stvari i budete prisutni u momentu da bi osvojili sćledeći poen. To je bio cilj da osvojim drugi set, tako da sam odigrao treći set - istakao je Đoković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading