DRUG IZ KLUPE JE PIJAN UPUCAO I RAZNEO POLA GLAVE: Unakazio je za života, a ona danas ima NOVO lice i SINA! (FOTO)

Autor: M.O.

Lifestyle

12.09.2023

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njena životna priča je vredna svakog pomena.

DRUG IZ KLUPE JE PIJAN UPUCAO I RAZNEO POLA GLAVE: Unakazio je za života, a ona danas ima NOVO lice i SINA! (FOTO)

Foto: youtube/printscreen/ABC

Kris Stelc  je u momentu nesreće bila tinejdžerka koja je živela sasvim normalnim životom. Tada je imala samo 16 godina, družila se, imala momka, čekala maturu... 

Sve se promenilo marta 1999. godine. 

Ona i njen dečko Kris Stelc su odlučili da naprave žurku, i sve bi bilo normalno i uobičajno da se nije dosetio da pokrade iz obližnje prodavnice nekoliko puški i pištolja. 

Obična žurka, mladost, ludost i nemarnost njenog tadašnjeg momkla Krisi Stelc će koštati dve trećine njenog lica.

Pušku su sakrili ispod kauča, a jedan od pijanih gostiju je pronašao i krenuo da simulira pucnjavu. Kako je u šaržeru, ipak, bilo metaka, jedan je nesrećom pogodio tada 16-godišnju Krisi u lice i razneo joj veći deo. Ona je tada ostala bez očiju i nosa, a bila joj je uniština čak i donja vilica.

Krisi je preživela, ali dve trećine njenog lica je nestalo. Kada se probudila iz kome, saznala je da više nikada neće moći da vidi, niti da ikad oseti ijedan miris.

Tinejdžer koji je te kobne večeri pucao odslužio je 27 meseci zatvora, dok je njen tadašnji dečko dobio je uslovnu kaznu zbog krađe oružja.

Republika

Foto: youtube/printscreen/ABC

Krisi je godnama nosila crnu masku

 

"To što sam slepa ne znači da je život gotov"

Nakon samo pola godine borbe, ona je uspela da se vrati sasvim normalnim životom, a školu je završila kad i njeni školski drugari. 

Na maturskoj večeri je nosila dugačku plavu haljinu, a crnu masku preko lica zamenila je belom. Imala je veliki osmeh i zaista je izgledala srećno, prenosi "Blic žena". 

- To što sam ostala slepa, ne znači da je život gotov. Mogla sam da tugujem nad svojom sudbinom, ali sam ja odlučila da živim. I dalje mogu da radim većinu stvari kao i moji vršnjaci - izjavila je Krisi.

Svog novog dečka je upoznala u školi za slepe, koji je takođe sa samo 16 godina ostao bez vida. 

Republika

Foto: youtube/printscreen/ABC

Krisi je sada dobila novo lice

 

Zaljubili su se jedno u drugo ubrzo, otpočeli romansu i dobili sina Džefrija Juniora 2009. godine.

Grupa lekara je odlučila da pokloni Krisi protetično lice. Koristili su njene fotografije pre nesreće kako bi napravili realističan plastični kalup njenih crta lica koje bi imala 10 godina kasnije, kada se "rekonstrukcija" i dešavala. Njena nova protetika došla je čak i sa punom šminkom!

Kris je danas ispiracija ljudima širom sveta!

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading