ŠOKANTNA ODLUKA! Selektor Troicki napravio VELIKU PROMENU pred start Dejvis kupa!

Autor:

Sport

11.09.2023

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo niko nije očekivao.

ŠOKANTNA ODLUKA! Selektor Troicki napravio VELIKU PROMENU pred start Dejvis kupa!

Foto: Teniski savez Srbije

Dejvis kup tim Srbije

Dejvis kup reprezentacija Srbije boriće se u Valensiji protiv domaćina Španije, Južne Koreje i Češke za plasman u drugi krug.

Izabranici Viktora Troickog već se nalaze na mestu gde će se sastati s pomenutim selekcijama, a najveće pojačanje za "orlove" biće Novak Đoković, pošto je najbolji ikada potvrdio da će igrati za nacionalni tim i pomoći saigračima.

Nole je prethodne noći u Njujorku, u finalu US Opena, osvojio rekordni 24. grend slem u karijeri, potvrdivši celom svetu zašto je najuspešniji teniser u istoriji "belog sporta".

Republika

Foto: Tanjug/AP

Nikola Ćaćić

Osim Đokovića, na spisku Troickog su se još našli Laslo Đere, Miomir Kecmanović, Dušan Lajović, dok je selektor Srbije odlučio da napravi i značajnu korekciju u poslednjem trenutku.

Naime, prvobitno je bilo predviđeno da se kao peti član reprezentacije na spisku nađe mladi Hamad Međedović, ali će umesto momka iz Novog Pazara u timu biti Nikola Ćaćić.

Foto: Starsport

Hamad Međedović

Uprkos toj odluci, trenutno 121. teniser ATP liste ostaće sa selekcijom Srbije do kraja takmičenja na turniru u Valensiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading