NIŠTA OD TITULE ZA NOVAKA? Đoković saznao LOŠE VESTI pred veliko finale US opena!

Autor:

Sport

10.09.2023

08:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Našeg tenisera čeka paklen zadatak.

NIŠTA OD TITULE ZA NOVAKA? Đoković saznao LOŠE VESTI pred veliko finale US opena!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Srpski teniser Novak Đoković igraće večeras, od 22 sata, finale US opena, a rival u Njujorku će mu biti ruski igrač Danil Medvedev.

Uspeo je Nole da uđe u novo finale na najvećim turnirima, gotovo bez većih problema, pošto je samo Laslo Đere uspeo da mu uzme set, i to dva, u meču trećeg kola.

Polufinale je donelo okršaj sa Benom Šeltonom, a Nole je bez većih problema, sa 3:0, porazio domaćeg tenisera. Sada ga čeka finale protiv starog rivala, Danila Medvedeva, koji je u polufinalu pobedio Karlosa Alkaraza sa 3:1.

Njih dvojica su se do sada sastali 14 puta u karijeri, Srbin vodi sa 9:5, ali mu je Danil naneo verovatno najteži poraz u karijeri, pobedivši ga u finalu US opena 2021. godine, i tako ga sprečio da osvoji Kalendarski gren slem.

Sada nas očekuje novi spektakl na Artur Ešu, a pred finale je Nole saznao lošu vest. Naime, Koko Gof je savladala Arinu Sabalenku u finalu ženskog dela turnira i tako je stigla do prve gren slem titule u karijeri.

Treba podsetiti da je Arina Sabalenka ove godine već igrala jedno finale, i to na Australijan openu, kada je u finalu pobedila Elenu Ribakinu. Tada je i Nole stigao do titule u Melburnu, pa poraz beloruske igračice svakako predstavlja loš znak pred večerašnje finale.

Podsetimo, Đoković igra za svoju 24. gren slem titulu, dok će Medvedev probati da osvoji svoj drugi najveći pehar u karijeri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading