ZVEZDAŠI MU OVO NEĆE OPROSTITI! Novak jednim potezom PODELIO Srbiju! (FOTO)

Autor:

Sport

19.08.2023

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pohvale pljušte, ali i kritike.

ZVEZDAŠI MU OVO NEĆE OPROSTITI! Novak jednim potezom PODELIO Srbiju! (FOTO)

Foto: www.profimedia.rs

Najbolji srpski teniser Novak Đoković nastavio je pohod ka peharu Mastersa u Sinsinatiju, koji je osvaja dva puta u karijeri.

Prethodne noći Nole je sjajnom igrom pregazio Amerikanca Tejlora Frica 2:0 (6:0, 6:4) i izborio odlazak u polufinale, gde ga čeka Aleksander Zverev.

Nemac je prethodno bio bolji od Francuza Adrijana Manarina istim rezultatom, a njihov večerašnji okršaj neće početi pre ponoći.

Posle meča, Srbin se zabavio igrajući košarku sa Andrejom Rubljevim, dok je pre izlaska sa stadiona stigao i da izađe navijačima u susret.

Tako se Novak jednom gospodinu sa bradom potpisao na zastavi Partizana, što je zasmetalo svim navijačima Crvene zvezde. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @pbg.news

 

Sa druge strane, grobari su sa oduševljeno dočekali ovaj Novakov potez i pozdravili ga na društvenim mrežama, sipajući pozitivne komentare jer je izašao u susret izvesnom fanu Partizana.

Podsetimo, Đoković je bezbroj puta gledao evroligaške utakmice košarkaša Crvene zvezde Meridianbet i Partizana, te je uvek dočekivan ovacijama od strane najvatrenijih navijača oba srpska kluba.

Svoj polufinalni meč na Mastersu u Sinsinatiju, Novak igra noćas nešto iza ponoći, a protivnik mu je Saša Zverev iz Nemačke, sa kojim se sastajao 11 puta u karijeri, trenutno srpski as vodi 7:4.

U drugom polufinalu snage će oko 21 čas odmeriti Karlos Alkaraz iz Španije i Hubert Hurkač iz Poljske.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (3)

Loading
Aleksandar

19.08.2023 13:03

Kaaakvi idiJoti! Sta oni njemu zameraju?! Nemam reci....jako vazno cija zastava,covek potpisuje svima,plus igrao je za tk Partizan a otvoreno pokazao da je zvezdas,ne vidim sporno bilo sta?! Sto ga niste primili ubTk Zvezda kad je bio niko? Ciga...a posla....

Vamos

19.08.2023 14:58

Je li ga zvao Porfirije da mu kaze da ne deli narod?!

Republika Srpska🇷🇸🇷🇺🇷🇸🇷🇺🇷🇸🇷🇺

19.08.2023 17:26

Ja sam Zvezdaš, i nemam problem sa ovim. Nole je kralj!