BRITANCI OPET ANALIZIRALI ĐOKOVIĆA: Gledali šta JEDE I RADI, pokušali isto, pa došli do NEVEROVATNOG ZAKLJUČKA!

Autor:

Sport

25.07.2023

08:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li će mu sada odati priznanje?

BRITANCI OPET ANALIZIRALI ĐOKOVIĆA: Gledali šta JEDE I RADI, pokušali isto, pa došli do NEVEROVATNOG ZAKLJUČKA!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković stalna je tema u britanskim medijima.

Nole je već godinama jedan od najboljih tenisera planete, a njegovu dominaciju na Vimbldonu prekinuo je Karlos Alkaraz koji ga je savladao u nedavno odigranom finalu.

Tokom čitavog turnira Nole se nalazio pod budnim okom britanskih medija i javnosti, ljudi u ovoj zemlji proganjali su ga na svakom koraku, a nisu ga ostavili na miru ni posle završetka grend slema u Londonu.

Đoković je bio glavna tema istraživačkog teksta tabloida Dejli Mejl koji se bavio životom srpskog tenisera. Analizirali su Britanci šta Novak jede i radi tokom dana i došli su do neverovatnog zaključka! Krenimo redom...

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

 

Informisali su se novinari Dejli Mejla kod doktora Brendona Stabsa, odradili su i kratko istraživanje, te su došli do zaključka da je Novak Đoković prava ljudska mašina!

Njegov dan počinje časom tople vode i limuna, što pomaže u detoksikaciji njegovog tela.

Odmah posle toga, njega očekuje "činija snage" koju smatra glavnim obrokom dana, a u kojoj se nalaze orašasti plodovi, biljno semenje, musli bez glutena, bobice, jagode, banana i jogurt.

Po završetku doručka, sledi sok od celera, kao i zeleni smuti, dok se za to vremene priprema i novo piće od graška, celera, soka od jabuke, nane, spanaća i kelja, a oba pića su prepuna antioksidansima.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

 

Ni posle toga ne izlazi na teren već ima dve rutine - jogu i meditaciju, koje traju oko 20 minuta. Posle toga, sledi istezanje, kao i vežbe disanja koje pomažu u kompletnom opuštanju tela. Tek kada obavi sve to, Nole izlazi na teren gde počinje sa tenisom.

Pokušali su novinari Dejli Mejla da isprate ovaj tempo, a zaključak je bio sledeći - kada su završili jedan Novakov dan bili su pozitivniji za čak 31,5 odsto, smireniji za 24,3 odsto, ali i da su "ozbiljiniji" za 17,8 odsto.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading