ŠOK NA VIMBLDONU: Prvi nosilac se POVLAČI sa turnira?!

Autor:

Sport

30.06.2023

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neočekivane vesti pred treći grend slem u sezoni.

ŠOK NA VIMBLDONU: Prvi nosilac se POVLAČI sa turnira?!

Foto: Tanjug/AP

Centralni teren na Vimbldonu

Poljska teniserka Iga Švjontek, inače prva igračica na WTA listi, morala je da se povuče sa turnira u Bad Homburgu, zbog trovanja i temperature.

Poljakinja je dobila najgore moguće vesti pred polufinale, čime je propustila šansu da podigne novi šampionski trofej u karijeri.

- Veoma mi je žao, ali moram da se povučem sa današnjeg meča. Iza sebe imam nemirnu noć zbog temperature i mogućeg trovanja hranom. Danas nisam u mogućnosti da nastupim i moram da se brinem o sebi. Nadam se da ću uskoro biti dobro. Vaša podrška u Bad Homburgu je bila neverovatna, hvala - napisala je Iga na Tviteru.

Problemi najbolje teniserke planete dolaze u najgorem mogućem periodu, svega nekoliko dana pre početka takmičenja na Vimbldonu 3. jula, pa ćemo videti da li će sjajna teniserka biti spremna početak najprestižnijeg teniskog turnira na svetu.

Inače, Švojntekova je danas od 14:30 časova u Bod Homborgu trebala da se sastane sa Luciom Bronzeti u borbi za finale.

Podsetimo, danas je održan i žreb za londonski grend slem, a Švjontekova će u prvom kolu, ukoliko bude mogla da izađe na teren, igrati protiv Kineskinje Žu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading