DUŠEBRIŽNICIMA SE VRTI U GLAVI! Još jedan dokaz da je Novak GOAT: Podatak iz rubrike "VEROVALI ILI NE"

Autor:

Sport

23.06.2023

16:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đoković ima bolji učinak od svih tenisera iz top 20 zajedno!

DUŠEBRIŽNICIMA SE VRTI U GLAVI! Još jedan dokaz da je Novak GOAT: Podatak iz rubrike "VEROVALI ILI NE"

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković jedan je od najboljih tenisera u istoriji, a već godinama traju velike rasprave oko toga ko je zvanično GOAT kada je ovaj sport u pitanju.

Srbin je osvajanjem Rolan Garosa stigao do 23. grend slem pehara u karijeri, te je na vrhu večne liste prestigao Rafaela Nadala. Đoković je lider i po broju nedelja provedenih na čelu ATP liste, a drži još mnoge rekorde i prema mišljenju većine stručnjaka upravo je on najbolji u istoriji.

Kritičara i dušebrižnika ima, a kada pogledaju još jedan statistički podatak - zavrteće im se u glavi! O čemu se zapravo radi?

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

 

Nole će biti prvi favorit i na predstojećem Vimbldonu koji je na programu od trećeg do 16. jula. On je ovaj turnir osvajao već sedam puta, pokušaće da stigne i do osmog trofeja, a koliko je nadmoćniji na londonskoj travi od ostatka konkurenciji govori i ovaj podatak. Đoković je na Vimbldonu ostvario 86 pobeda u karijeri, a svi ostali teniseri koji se trenutno nalaze u top 20 na ATP listi zajedno imaju jednu manje - 85!

Zaista, nestvaran učinak koji govori o godinama dominacije najboljeg srpskog, ali i svetskog tenisera!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading