ČUDO SE DOGODILO! Britanci PRIZNALI GREŠKU: Đoković GLEDA I NE VERUJE, ali EPSKA BRUKA ne može da se izbriše! (FOTO)

Autor:

Sport

18.06.2023

08:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Situacija koja je "zapalila" javnost dobila je svoj nastavak.

ČUDO SE DOGODILO! Britanci PRIZNALI GREŠKU: Đoković GLEDA I NE VERUJE, ali EPSKA BRUKA ne može da se izbriše! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković jedan je od najboljih tenisera u istoriji ovog sporta.

Po mnogima je Srbin čak i najbolji, a u prilog ovoj tvrdnji idu i rezultati koje on ostvaruje na terenu.

Nole je osvajanjem Rolan Garosa stigao do 23. grend slem trofeja u karijeri i na taj način prestigao Španca Rafaela Nadala na vrhu večne liste. Uz to, ponovo je Đoković prvi reket sveta i trenutno provodi 388. nedelju na prvom mestu.

Sve ovo nije dovoljno pojedincima, pa ga oni često omalovažavaju i nipodaštavaju. Dokle god to dolazi sa nebitnih adresa Novak i njegovi navijači nemaju razloga da brinu, ali kada čelnici turnira poput Vimbldona donesu odluku da ponize Đokovića, onda se armija fanova srpskog tenisera ujedini kako bi ispravila bruku.

Vimbldon je objavio poster u kom najavljuje predstojeći turnir, a na njemu nije bilo Novaka koji je prošle godine osvojio turnir.

 

 

Da nevolja bude veća, na posteru se nije našla ni Elena Ribakina koja brani titulu u ženskoj konkurenciji, pa je javnost osula žestoku paljbu po čelnicima prestižnog turnira.

Ipak, posle reakcije javnosti greška je ispravljena. Čelnici Vimbldona dodali su Đokovića i Ribakinu na poster koji sada stoji kao zvanična najava za turnir koji će se održati od trećeg do 16. jula.

 

 

Greška je priznata i ispravljena, ali epska bruka ne može da se izbriše. Đokoviću ne preostaje ništa drugo nego da u Londonu stigne i do osme titule na Vimbldonu, a 24. grend slem trofeja u karijeri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading