SRAMNA IZJAVA OLIMPIJSKE ŠAMPIONKE! Poznata sportistkinja "OPLELA" po Novaku!

Autor:

Sport

16.06.2023

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Složila se sa legendarnim teniserom.

SRAMNA IZJAVA OLIMPIJSKE ŠAMPIONKE! Poznata sportistkinja "OPLELA" po Novaku!

Foto: Tanjug/AP

Nole sa peharom šampiona Rolan Garosa

Aktuelna olimpijska šampionka Iv Muirhed u karlingu napisala je autorski tekst, u kom je poručila da Novak Đoković nije najveći svih vremena!

Osvajačica zlatne medalje sa poslednjih Zimskih olimpijskih igara u Pekingu, obrazložila je svoj stav, podržavši tom prilikom Šveđanina Matsa Vilandera koji je naglasio da je srpski as više BOAT.

- Fenomenalno je dostignuće osvojiti 23 GS. To bi bio slučaj i da je to učinjeno u bilo kojoj eri. Ali to što je dostigao taj broj, dok su druge dve legende istovremeno osvajale veliki broj Grend slem titula, ga čini još posebnim - napisala je Iv o Novaku i dalje nastavila u tekstu:

- Međutim, to ga ne čini najvećim svih vremena. Ustvari, to ga čak ne čini najvećim u poslednjoj deceniji ili tako nešto. Živimo u eri kada su ljudi nametnuli sportistima te GOAT titule. Zaista, to je besmislena debata.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eve Muirhead (@evemuirhead)

 

Nekada evropska i svetska šampionka je dodala sledeće:

- Tenis u vreme Đokovića, Federera i Nadala je asvršen primer za to. Nijedan od njih nije dostigao vrhunac na potpuno istoj tački. Federer je bio u najboljem izdanju pre nego što je Đoković dostigao svoj vrhunac, to je sigurno. I nema sumnje da je Đokovićevo telo građeno bolje od druge dvojice da bi se izbegle povrede i pružila igra na svim terenima. Njegova fleksibilnost i izdržljivost su neverovatni.

- Sviđa mi se način na koji je Mats Vilander formulisao debatu. Drago mu je da Đokovića zove BOAT (najbolji svih vremena), a ne GOAT (najveći svih vremena). Tako bi trebalo da bude. Statistika je van rasprave. Ako si na vrhu, onda si na vrhu. Ali biti "najveći", to je mnogo subjektivnije - napisala je Iv Muirhed.

Podsetimo, Nole je u Parizu osvojio 23 grend slem pehar i pretekao Španca Rafaela Nadala na večnoj listi, pošto je teniser iz Majorke ostao na 22 titule.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading