POLITIKA PONOVO UPLELA PRSTE! Medvedev OSUO PALJBU po Đokoviću: Srbin RAZAPET pred polufinale Rolan Garosa!

Autor:

Sport

09.06.2023

09:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak i njegova porodica našli su se na meti.

POLITIKA PONOVO UPLELA PRSTE! Medvedev OSUO PALJBU po Đokoviću: Srbin RAZAPET pred polufinale Rolan Garosa!

Foto: Tanjug/AP

Sve je spremno za sudar titana u polufinalu Rolan Garosa.

Na terenu će se naći Novak Đoković i Karlos Alkaras (petak, 14.45), te će u ovom istorijskom dvoboju i finalu pre finala, odlučiti ko će na megdan pobedniku duela Aleksander Zverev - Kasper Rud u borbi za trofej.

Sve oči javnosti uprte su u susret Noleta i Karlitosa, a Đoković i njegova porodica našli su se na novom žestokom udaru uoči ovog meča. O čemu se zapravo radi?

Nekadašnji ukrajinski teniser, Andrej Medvedev, dao je opširan intervju za B92.net u kom je prvo govorio o GOAT trci, a zatim umešao politiku i na sraman način napao Đokovića.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

 

Ponoviću ono što svi govore. Ne možete protiv matematike. Rodžer je doneo ljubav i eleganciju u ovaj sport, Rafa čvrstinu i brzinu i to 'Vamos'. Novak je matematički osvojio više turnira - počeo je priču Andrej Medvedev za B92.net, pa zatim krenuo u žestok napad na Đokovića i njegovu porodicu:

- Možda mi se ne sviđa to što Novak radi i što njegova porodica podržava Rusiju tokom rata u Ukrajini. Možda ga zbog toga ne poštujem, ali ne možete protiv matematike. Tip je držao četiri Grend slem turnira u isto vreme. To je neverovatno, nemoguće. Nikada nisam mislio da iko, uključujući i Rodžera Federera, to može postići, jer je konkurencija prejaka. Onda je nekoliko godina kasnije igrao finale US Opena i bio je jedan meč udaljen od kalendarskog slema. Podviga koji je bio nemoguć, nemoguć, nemoguć... U mojoj glavi je Rod Lejver bio poslednji koji je to uradio. Našoj generaciji to nije bilo suđeno jer je konkurencija prejaka, a Novak je bio tu, ne možeš protiv toga. Matematički, statistički, da, on je. Jer je osvojio najviše slemova, verovatno ima najbolji međusobni skor. Ne znam da li je osvojio Olimpijske igre (osvojio je bronzanu medalju prim. aut.), sigurno je osvojio Dejvis kup. Bio je na vrhu toliko nedelja. Ne mogu ići protiv toga. Ako me pitate koga volim, reći ću Rodžera i Rafu. Rodžera zbog gracioznosti i ljudskosti, a Rafu zbog etike, jer je ljubazan, jer je normalan momak.

Da li će ove reči destabilizovati Novaka ostaje da se vidi već u petak popodne.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading