SKANDAL NA ROLAN GAROSU! Grend slem šampion OSUO PALJBU: Ovo je NAJGORE iskustvo u mojoj karijeri!

Autor:

Sport

05.06.2023

11:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imao je šta da kaže.

SKANDAL NA ROLAN GAROSU! Grend slem šampion OSUO PALJBU: Ovo je NAJGORE iskustvo u mojoj karijeri!

Foto: Tanjug/AP

Teren na Rolan Garosu

Rolan Garos uveliko traje i polako, ali sigurno ulazi u završnu fazu.

Uskoro će biti poznato ko će od tenisera i teniserki osvojiti trofeje, te da li će Novak Đoković stići do 23. grend slem pehara u karijeri, na taj način prestići Rafaela Nadala i ući u istoriju.

I dok se na terenu odvija velika drama u mnogim mečevima, organizacija polako popušta. Ne mogu čelnici Rolan Garosa da odgovore izazovu, pa ih je Hrvat Ivan Dodig žestoko napao.

Prevoz na Rolan Garosu mi je najgore iskustvo otkad sam na turu. Ne dolaze po mene u hotel jer sam navodno predaleko da bi me pokupili, ali će da me pokupe na ulici dva kilometra od mog hotela jer je to destinacija na koju mogu da dođu - istakao je Dodig.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Ivan Dodig

 

Hrvatski teniser je slavu stekao u dubl konkurenciji gde je postao grend slem šampion.

Iako je dugo bio odličan igrač u singlu, pa je čak bo 29. na ATP listi 2013. godine i stigao je do četvrtog kola Vimbldona, prave uspehe počeo je da beleži u dublu. 

Osvojio je muški dubl na Australijan openu 2021. i Rolan Garosu 2015. godine, a u miks dublu ima dve titule na Rolan Garosu, po jednu na Australijan openu i VImbldonu. Najveći uspeh karijere mu je srebrna medalja sa Olimpijskih igara u Tokiju, kada je iu paru sa Marinom Čilićem izgubio od Nikole Mektića i Mate Pavića.

Što se tiče ovogodišnjeg Rolan Garosa ispao je u miks dublu sa Ženg Šuai pošto su od njih bili bolji Luisa Stefani i Rafael Matos iz Brazila, a u muškom dublu je Matoasa koji je bio u paru sa Fransiskom Kabralom izbacio i zajedno sa Ostinom Krajičekom se plasirao u četvrtfinale. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading