PAO JE NA ŠLJAKU I ZAPLAKAO! Suze LJUBIMCA domaće publike OBIŠLE su planetu! (VIDEO)

Autor:

Sport

31.05.2023

07:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spektakularan meč odigrali su Gael Monfis i Sebastijan Baez iz Argentine.

PAO JE NA ŠLJAKU I ZAPLAKAO! Suze LJUBIMCA domaće publike OBIŠLE su planetu! (VIDEO)

Foto: printscreen/Twitter

Gael Monfils

Možda i najveći ljubimac francuske publike na Rolan Garosu, Gael Monfis, uspeo je da spektakularnim preokretom eliminiše Argentinca u pet setova 3:2 (3:6, 6:3, 7:5, 1:6, 7:5 i posle pobede se rasplakao na terenu.

Monfis koji važi za omiljenog rivala Novaka Đokovića (Srbin vodi 18:0 u pobedama), sada je trenutno 394. teniser sveta, jer je 2022. godine morao na operaciju pete.

Reč je o iskusnom igraču koji je napunio 37 godina, ali je u maratonskom okršaju koji je trajao četiri sata savladao Gaučosa i stigao do druge runde u svom Parizu.

Pošto se rukovao sa rivalom i sudijom u stolici, Gael je otišao do sredine terena da bi se zahvalio navijačima koji su ga bodrili tokom celog meča.

Usledile su velike emocije, Gael se "slomio" i pao na šljaku od sreće, zaplakavši pred svojim sunarodnicima.

- Na 0:3 u petom setu rekao sam sebi da nisam dobio nijedan meč otkako sam postao otac. Moja ćerka je ovde, u Parizu. Morao sam da pobedim za nju. Pokušao sam da iskoristim energiju publike. Nemam reči. Ne mogu ni da pričam. Jedino što mogu da kažem je – hvala vam -  rekao je Monfis posle maestralne pobede i neverovatnog preokreta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading