NEVERICA U MADRIDU: Medvedev pravio ŠOU, njegov zahtev ZAPREPASTIO sve!

Autor:

Sport

02.05.2023

16:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedan neuspeh za četvrtog igrača sveta.

NEVERICA U MADRIDU: Medvedev pravio ŠOU, njegov zahtev ZAPREPASTIO sve!

Foto: Tanjug/AP

Danil Medvedev

Ruski teniser Danil Medvedev doživeo je težak poraz u osmini finala Mastersa u Madridu, pošto je sa 2:0 (7:6, 6:4) poražen od svog zemljaka Aslana Karaceva.

Na taj način, Medvedev je još jedan turnir na šljaci završio u ranoj fazi, a tokom samog meča je Rus ponovo pravio šou. Ovoga puta je nezadovoljan bio rastojanjem koje ima od osnovne linije do ivice terena.

- Nemam dovoljno prostora iza terena za odbranu i vraćanje lopti. U nepovoljnom sam položaju. Zašto sam u nepovoljnom položaju kada sam drugi nosilac na turniru? Ne razumem. Čudno je, zar ne? - pitao je Medvedev supervizora.

Jasno je da je Danil bio nezadovoljan činjenicom da je morao da igra na terenu broj dva, dok su u istom trenutku na glavnom terenu snage odmeravale Alina Sabalenka i Majar Šerif.

Nije ovo jedino iznenađenje u Madridu, pošto je sa druge strane Andrej Rubljov izgubio od Karena Hačanova identičnim rezultatom 2:0 (7:6, 6:4).

U četvrtfinalu će Karacev igrati sa pobednikom meča Tejlor Fric - Žižen Žang, dok će Hačanovu na megdan izaći Karlos Alkaras ili Aleksander Zverev.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading