LAJOVIĆ POBEDIO ĐOKOVIĆA, PA PRIZNAO: Tokom meča sam navijao za Noleta!

Autor:

Sport

21.04.2023

19:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Duci ispričao anegdotu koja se dogodila tokom duela.

LAJOVIĆ POBEDIO ĐOKOVIĆA, PA PRIZNAO: Tokom meča sam navijao za Noleta!

Foto: Starsport

Dušan Lajović

Srpski teniser Dušan Lajović ostvario je najveću pobedu u karijeri, pošto je u četvrtfinalu Srpska opena savladao Novaka Đokovića.

Duci posle meča nije mogao da sakrije emocije.

- Preplavljen sam emocijama, ovo je najveća pobeda u mojoj karijeri. Igram ovde protiv Novaka koji je heroj naše zemlje, pobediti ga ovde... Nisam mislio da je ovo moguće. Procenat prvog servisa mu nije bio dobar, koristio sam to kao svoju prednost - rekao je Lajović posle meča.

Republika

Foto: Starsport

Dušan Lajović

Potom je otkrio kako ga je ponela atmosfera u Banjaluci.

Hvala publici koja je navijala, svi volimo Novaka. Kada su svi pevali "Nole, Nole", zapevao sam i ja. Pa sam se setio da igram protiv njega. Današnji meč je bio poseban za mene, Đoković nije na svom nivou, traži formu na šljaci. Iskoristio sam to, priveo meč kraju, a to je bila najteža stvar. Bio sam na granici... Da je otišao u treći set ne bi bilo ovako.

Lajović je u drugom setu pri rezultatu 4:4 propustio tri vezane brejk lopte, ali je u taj-brejku spasao tri set lopte koje je zaredom imao Đoković.

Brejk lopta kada je završio volejem, napravio sam grešku... To je njegova neviđena reakcije, očekivao sam treći set. Nisam verovao da ću završiti, ali igrao sam poen po poen. Uspeo sam da spasim i set lopte - poručio je Duci.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading