KRAJ BAJKE! Banjaluka i Beograd TUGUJU: Đoković saopštio LOŠE VESTI - obistinile se CRNE SLUTNJE!

Autor:

Sport

19.04.2023

22:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novak rastužio Srbe - vezane mu ruke.

KRAJ BAJKE! Banjaluka i Beograd TUGUJU: Đoković saopštio LOŠE VESTI - obistinile se CRNE SLUTNJE!

Foto: Starsport

Prvi reket sveta Novak Đoković

Prvi reket sveta Novak Đoković rastužio je srpske navijače sa obe strane Drine rečima da budućnost turnira na ovim prostorima "nije u našim rukama".

U toku je premijerni Srpska open u Banjaluci, lane je održavan Serbia open na Dorćolu, a šta će biti u budućnosti - neizvesno je.

- Licenca se vraća vlasniku u Rumuniji a mi ćemo se truditi da nađemo način da Srbija i Banjaluka u budućnosti imaju turnir. Ne zavisi od nas, mi imamo želju, jer 'Serbia open' je zaista bio uspešan, ovo za sada izgleda sjajno, narod je željan tenisa i ima kulturu tenisa. Publika je fenomenalna, dosta prati i zna kako da se ponaša i nadam se da će ocene iz Svetske teniske federacije biti dobre, jer i od toga zavisi. Osnova je napravljena, da se fokusiramo na ovo dosad - objasnio je Đoković.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Srpski navijači ostaju uskraćeni za spektakl - licenca se vraća u Rumuniju

Podsećanja radi, Nole je tokom dana nadigrao mladog Fracnuza Luku van Aša, a u četvrtfinalu ga čeka bolji iz duela Lajović - Barero, koji je zakazan za četvrtak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading