ODLUČIO JE DA PRESKOČI ĆEVAPE! Evo čime se Novak HRANI tokom boravka u Banjaluci!

Autor:

Sport

19.04.2023

08:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji svetski teniser učestvuje na Srpska Openu, gde će pokušati da napravi iskorak i osvoji titulu.

ODLUČIO JE DA PRESKOČI ĆEVAPE! Evo čime se Novak HRANI tokom boravka u Banjaluci!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Nole je prošle sezone zaustavljen u finalu od osvajača Serbia Opena Andreja Rubljova, na turniru iz serije 250.

Obzirom da se Beograd priprema za prijavu turnira iz serije 500, takmičenje je trenutno preseljeno u Republiku Srpsku, a mečevi će se igrati u Banjaluci.

Novak Đoković u pohod na trofej kreće danas protiv Francuza Luke Van Eša, koji je iznenadio grend slem šampiona Stana Vavrinku i eliminisao Švajcarca u ranoj fazi. Taj meč je na programu negde oko 15 časova.

Budući da je po dolasku u BiH otkrio da neće probati čuveni "Banjalučki ćevap", jer ne jede meso, mnogi su se zapitali čime se prvi teniser hrani tokom boravka u komšiluku.

Njegov meni izgleda ovako - prvi dan: za doručak Pije velike količine vode, zatim uzme 2 kašike meda; musli (organska zob bez glutena, brusnice, suvo grožđe, seme bundeve ili suncokreta i badem). Međuobrok: kreker bez glutena sa avokadom i tunjevinom. Ručak: Salata od mešanog zelenog povrća, testenina bez glutena, tikvice, špargle, sušeni paradajz, vege sir. Međuobrok: jabuka sa idijskim maslacem; dinja. Večera: Salata od kelja, komorača, kinoa i pinjola, inćuni ili sardina; minesote supa; fileti lososa.

Republika

Foto: pixabay.com

 

Drugi dan - doručak: Velike količine vode, 2 kašike meda; banana sa indijskim maslacem, voće. Međuobrok: tost bez glutena sa bademovim maslacem i medom. Ručak: Salata od mešanog zeljstog povrća, začinjena salata sa rezancima (uključujući soba rezance bez glutena, crvenu papriku, rukolu, indijski orah i listove bosiljka, balsamiko sirće). Užina: Integralne pločice sa voćem i orašastim plodovima; Večera: Salata od tunjevine (boranija, kanelini pasulj, rukola, tunjevina, crvena paprika, paradajz i leblebija iz konzerve), paradajz supa, pečeni paradajz.

Treći dan - doručak: Velike količine vode, 2 kašike meda, ovas bez glutena sa indijskim maslacem i bananom; voće. Užina: domaći humus i jabuke. Ručak: Salata od zelenog povrća, testenina bez glutena sa pestom. Međuobrok: Avokado sa krekerima bez glutena. Večera: Sveža salata od zelenog lisnatog povrća, supa od šargarepe...

Nema sumnje da Nole obraća ogromnu pažnju na ishranu, kako bi ostao u top formi i potpuno spreman dočekao naredni veliki izazov, a to je učešće na Rolan Garosu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading