ZABRINUT ZA PRIJATELJA I LEGENDU: Sve ovo me boli!

Autor:

Sport

18.04.2023

21:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Isto se dogodilo Rodžeru Federeru, koji je morao da se povuče, a da nije mogao da igra."

ZABRINUT ZA PRIJATELJA I LEGENDU: Sve ovo me boli!

Foto: Tanjug/AP

Rafael Nadal i Novak Đoković

Direktor mastersa u Madridu Felisijano Lopez izjavio je da je zabrinut zbog situacije u kojoj se nalazi jedan od najboljih tenisera sveta svih vremena Rafael Nadal, prenose španski mediji.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Rafael Nadal

Podsetimo, popularni "bik sa Majorke" je zbog problema sa povredama odigrao samo četiri meča u 2023. godini, a ostvario je jednu pobedu uz tri poraza.

- Kao prijatelja, brine me njegova situacija. Naravno da me zanima i sportska strana, da li će moći ponovo da igra i da li će otići na Rolan Garos spreman. Ali više me brine na ličnom planu, što igrač koji pobeđuje ceo život sada prolazi kroz ovo. Nadam da će se brzo oporaviti i da će igrati u Madridu - rekao je Lopez.

Nadal je poslednji put ove godine igrao na Australijan openu, a zbog povrede je morao da propusti nekoliko turnira.

- Boli me što Nadal prolazi kroz ovo. Isto se dogodilo Rodžeru Federeru, koji je morao da se povuče, a da nije mogao da igra. Poslednji njegov meč je bio u dublu. Iako je bilo zanimljivo, mislim da to nije bilo ono što je sanjao posle svega što je postigao. Nadam se da Nadalova povreda neće da bude tako ozbiljna i da će se vratiti na terenu za nedelju ili dve - istakao je Lopez.

Masters u Madridu biće odigran od 26. aprila do sedmog maja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading