DA LI OPORAVAK IDE PO PLANU? Poznato kada se Alkaras vraća na teren!

Autor:

Sport

08.04.2023

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi Španac želi da svrgne Đokovića sa trona.

DA LI OPORAVAK IDE PO PLANU? Poznato kada se Alkaras vraća na teren!

Foto: Tanjug/AP

Španski teniser Karlos Alkaras zbog povrede neće učestvovati sledeće nedelje na Mastersu u Monte Karlu, ali je već sada poznato kada će se vratiti na teren.

Doskorašnji prvi reket sveta, a od ove nedelje drugi, je već počeo sa lakšim treninzima i takmičenju će se vratiti na ATP turniru u Barseloni, koji se igra od 17. do 23. aprila.

Na društvenim mrežama se čak pojavio i video snimak njegovog treninga koji je odradio u Mursiji.

Alakras je prošle godine u Monaku ispao već u drugom kolu, pa zbog toga izgubiti samo 45 poena na ATP listi koja će izaći 17. aprila, posle turnira u Kneževini.

Međutim, ono što 19-godišnjem Špancu ne ide u prilog je to što je i Novak Đoković pre 12 meseci eliminisan u istoj fazi, pa bi ove sezone mogao da dobije veliki broj bodova i da se dodatno odlepi na rang listi.

Podsetimo, u ovom trenutku Nole ima 380 poena više od Alkarasa.

Mladi Španac je do sada u karijeri na čelu ATP liste proveo 22 nedelje, dok Nole trenutno troši 381. sedmicu na vrhu.

Karlos Alkaras je na prošlogodišnjem US Openu došao do prve grend slem titule u karijeri, a dugoročni cilj mu je da prestigne Novaka Đokovića i Rafaela Nadala koji su do sada osvojili po 22 pehara na najvećim turnirima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading