POSLE RUŠENJA NEKADAŠNJEG BROJA 1 ATP LISTE! Dušan OBJASNIO šta nije smeo da DOZVOLI, pa pomenuo PROVOKATORE!

Autor:

Sport

23.03.2023

09:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski teniser Dušan Lajović napravio je jednu od najvećih pobeda u karijeri, savladavši nekadašnjeg broja 1 Endija Mareja sa 2:0.

POSLE RUŠENJA NEKADAŠNJEG BROJA 1 ATP LISTE! Dušan OBJASNIO šta nije smeo da DOZVOLI, pa pomenuo PROVOKATORE!

Foto: Starsport

Dušan Lajović

Zablistao je 76. igrač sveta na startu mastersa u Majamiju i svojevremeno dvostrukog uzastopnog olimpijskog šampiona poslao kući.

- Kada nisam uspeo da zatvorim meč na 5:4 pomislio sam da će se opet izvući. Iskreno u tom poslednjem gemu bilo je 40:0 i izvršio je pritisak na mene, ali je srećom promašio taj poslednji forhend, što u normalnim okolnostima ne čini - rekao je Lajović posle meča.

Britanac je "Sanjšajn dabl" turneju u Indijan Velsu i Majamiju završio sa po dve pobede i poraza, dok je Srbin posle ovog trijumfa na skoru 8-5 u sezoni i napreduje na ATP listi.

Foto: Tanjug/AP

 

Ducijev naredni rival biće Amerikanac Maksim Kresi, specijalista za servis-volej igru, što se Staropazovčaninu baš i ne sviđa.

- Ne volim da igram protiv takvih igrača. Pokušavaju da vas isprovociraju i stave pod pritisak kada servirate. Pokušaću da ostanem miran - istakao je Dušan Lajović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading