KO JE OVO OČEKIVAO? Novak IZNENADIO planetu posle PADA sa vrha ATP liste!

Autor:

Sport

21.03.2023

10:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đoković je povukao neočekivan potez.

KO JE OVO OČEKIVAO? Novak IZNENADIO planetu posle PADA sa vrha ATP liste!

Foto: ST/N. Mutić

Novak Đoković pao je sa vrha ATP liste.

Srbina je prestigao Karlos Alkaras koji je odigrao maestralan turnir u Indijan Velsu, stigao je do titule i bar privremeno zauzeo prvo mesto. Da bi tu i ostao moraće da osvoji trofej u Majamiju, a na ruku mu ide što ni na ovom turniru neće biti Đokovića.

Noletu nije dozvoljeno da kao nevakcinisani stranac uđe u Sjedinjene Američke Države, pa se on već okrenuo ka sezoni na šljaci. Ipak, srpski teniser povukao je jedan potez u jeku priprema za naredne izazove, te je istim iznenadio planetu.

Na društvenim mrežama osvanile su fotografije našeg asa, a u Dubaiju uživa u društvu dama. Na jednoj fotografiji je sa pijanistkinjom Sanaz Sotude, a deluje da su zajedno uživali na ručku tokom proslave Persijske Nove godine. 

 

 

 

 

Deluje da se Novak lepo zabavio i da je uživao u društvu prelepe Sanaz, a da li će mu ona doneti sreću i da li će se Đoković vratiti na prvo mesto ATP liste posle Majamija, ostaje da se vidi.

Trenutna situacija na ATP listi izgleda ovako:

Karlos Alkaras (7.420), Novak Đoković (7.160), Stefanos Cicipas (5.770), Kasper Rud (5.560), Danil Medvedev (4.330), Feliks Ože-Aljasim (3.415), Andrej Rubljov (3.390), Holger Rune (3.325), Hubert Hurkač (3.065) i Tejlor Fric (2.975).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading