POHOD NA DUBAI POČINJE! Novak NAPADA krunu kao APSOLUTNI teniski vladar - poznato KADA I GDE možete gledati meč prvog kola!

Autor:

Sport

28.02.2023

07:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đokoviću će protivnik biti Tomaš Mahac iz Češke.

POHOD NA DUBAI POČINJE! Novak NAPADA krunu kao APSOLUTNI teniski vladar - poznato KADA I GDE možete gledati meč prvog kola!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Čekanju je došao kraj - Novak Đoković će na teren prvi put još od finala Australijan opena, ali će takođe imati premijeru kao apsolutni teniski vladar pošto je oborio rekord čuvene Nemice Štefi Graf po broju nedelja provedenih na vrhu ATP liste.

Ovog ponedeljka Nole je počeo 378. nedelju na vrhu, a već u utorak, ne pre 16 časova, odigraće prvi meč na turniru u Dubaiju. Protivnik najboljem teniseru planete biće prava nepoznanica, Čeh Tomaš Mahac, trenutno 130. igrač na ATP listi koji je do glavnog žreba Dubaija došao preko kvalifikacija.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

 

Biće ovo prvi duel Đokovića i Mahaca i Novak je veliki favorit protiv tenisera kom je najbolji plasman bio 97. mesto na ATP listi. Noletov prvi duel u Dubaiju možete pratiti u direktnom prenosu na televiziji Sport klub 1, kao i putem lajv-bloga na portalu Republika.rs.

Što se samog češkog tenisera tiče, on ima 22 godine i do sada je osvojio četiri čelendžera, dok na većim turnirima nije imao zapažene rezultate. Ako Novak savlada svog prvog rivala u drugom kolu ga čeka Talon Grikspor, Holanđanin koji je u prvoj rundi bio bolji od Francuza Konstanta Lestjena sa 2:1 u setovima (6:4, 3:6, 6:2).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading