ELIMINISAN! Ko je ovo očekivao? KRAJ turnira već na startu!

Autor:

Sport

28.02.2023

07:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin je morao da spakuje kofere posle prvog kola.

ELIMINISAN! Ko je ovo očekivao? KRAJ turnira već na startu!

Foto: Starsport

Novak Đoković i Miomir Kecmanović

Miomir Kecmanović završio je učešće na turniru u Akapulku već u prvoj rundi.

Od Srbina je u tri seta bio bolji kanadski teniser Denis Šapovalov (6:7, 6:0, 7:5) i na taj način stigao je do druge runde gde je zakazao okršaj sa Tejlorom Fricom koji je postavljen za trećeg nosioca.

Odlično je ušao u meč Kecmanović, osvojio je prvi set posle taj-brejka i delovalo je da ide ka pobedi. Ipak, tada je usledio prekid filma!

Republika

Foto: Tanjug/AP

Miomir Kecmanović

 

Kecmanović drugi set gubi rezultatom 6:0 za svega 26 minuta igre i Šapovalov daje jasan znak da je psihički spreman za odlučujući period.

Nije se dao tako lako srpski teniser, ali je poklekao u finišu trećeg seta. Kecmanović je izgubio svoj servis još na početku, Šapovalov je pri rezultatu 5:3 servirao za meč, ali se Miša vratio na 5:5. Kada je trebalo da sve okrene u svoju korist, Kecmanović ponovo gubi servis, a Šapovalov to znalački koristi i rezultatom 7:5 dolazi do trećeg seta i drugog kola turnira u Akapulku.

Ovo je bio peti međusobni meč dvojice tenisera i peta pobeda Šapovalova. Treći put rezultatom 2:1, a teško da je neko mogao da očekuje da će Kecmanović ispasti već na startu turnira u Akapulku posle fenomenalnih izdanja u Delrej biču gde je igrao finale.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading