PRIČAO O NOVAKU: Marej bez dlake na jeziku o svemu

Autor:

Sport

26.02.2023

10:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Endiju je pehar u Dohi izmakao iz ruku.

PRIČAO O NOVAKU: Marej bez dlake na jeziku o svemu

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković i Endi Marej

Britanski teniser Endi Marej nije uspeo da osvoji prvu titulu posle četiri godine posta, pošto je u finalu ATP turnira u Dohi poražen od Danila Medvedeva.

Međutim, bez obzira na to što je ostao bez pehara, Britanac je u Dohi napravio pravo čudo, jer je u prethodnim duelima spasao osam meč lopti (tri protiv Lorenca Sonega i pet  Jiržija Lehečke).

Imao je šta da kaže baš o tim podvizima.

Novak Đoković je navikao da se vraća iz teških situacija na meč loptama, svakako da se tako nešto pojavljuje u mislima igrača kada se približe ciljnoj liniji. Tako nešto i ja osećam sada - rekao je Endi.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Endi Marej

Potom je otkrio i ciljeve za nastavak karijere.

- Jako je važno da imate ciljeve koji se razlikuju od onih pre pet ili deset godina. Imam ambicije da osvajam turnire i idem duboko na grend slemovima, da ostvarim značajan broj pobeda u karijeri. Voleo bih da stignem do 800. pobede, mislim da mi nedostaje još 77 do toga. Imate te male stvari koje morate da čuvate da bi vas to motivisalo: Deo svega je da vidim koliko mogu da uradim sa fizičkim limitom koji imam. To je za mene izazov, ponosam sam na rezultate koje ostvarujem uz sve što sam prošao fizički - dodao je Marej.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading