KATASTROFA: Novak se POVREDIO - nastavak sezone pod znakom pitanja!

Autor:

Sport

10.02.2023

20:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vesti koje njegovi navijači nikako nisu želeli da čuju.

KATASTROFA: Novak se POVREDIO - nastavak sezone pod znakom pitanja!

Foto: youtube.com/printscreen/Davis Cup

Novak Đoković i Denis Novak

Damir Džumhur, teniser iz Bosne i Hercegovine, plasirao se u polufinale čelindžera u Viljnusu, nakon što mu je Denis Novak predao meč pred kraj drugog seta.

Austrijski igrač je imao sve u svojim rukama, pošto je prvi set rutinski dobio sa 6:2, nakon što je napravio brejk na samom startu, a zatim i u poslednjem gemu prvog dela igre.

Slična situacija je viđena u drugom setu, pošto je Denis Novak vrlo lako stigao do vođstva od 4:2. Ipak, odmah je u narednom gemu pretrpeo brejk, zatim je Džumhur bez izgubljenog poena uspeo da izjednači na 4:4, da bi mu Novak predao pred start narednog gema.

Foto: Tanjug/AP

Denis Novak, austrijski teniser

Novak je bio pred pobedom, ali je očigledno doživeo tešku povredu, zbog koje je morao odmah da preda meč, pa se postavlja pitanje kada ćemo austrijskog igrača ponovo videti na terenu.

Bosanski teniser će u polufinalu turnira u glavnom gradu Litvanije igrati protiv Britanca Lijama Broudija, dok će se u drugom meču polufinala sastati Mađar Kolar, odnosno Turčin Ilkel.

Ovo je već drugi meč na ovom turniru koji je Džumhur dobio nakon što mu je protivnik predao meč, pošto se ista situacija desila u prvom kolu protiv Švajcarca Laksonena. Sada se Džumhuru otvorila velika šansa da stigne do prvog trofeja u ovoj sezoni. Sa druge strane, Novak je već osvojio trofej početkom godine, kada je slavio na turniru u Tajlandu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading