RODŽER SA ČETIRI VRELE AZIJATKINJE: Evo šta radi Federer uoči Novakovog finala Australijan opena! (FOTO)

Autor:

Sport

29.01.2023

08:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đoković i Cicipas uskoro na Rod Lejver areni, a Švajcarac se za to vreme ludo zabavlja.

RODŽER SA ČETIRI VRELE AZIJATKINJE: Evo šta radi Federer uoči Novakovog finala Australijan opena! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Rodžer Federer

Srpski teniser Novak Đoković od devet časova i 30 minuta igra finale Australijan opena, a ljubitelji "belog sporta" se pitaju šta za to vreme radi njegov nekada najveći rival - Rodžer Federer.

Švajcarac je nekoliko sati pred finalni okršaj na Rod Lejver areni objavio fotografiju na Tviteru, na kojoj pozira sa četiri atraktivne devojke iz Azije.

Oni koji malo bolje prate muzička dešavanja, odmah su prepoznali da je u pitanju ultrapopularni K-Pop bend, "Blackpink".

 

 

Azijatkinje su na slici nasmejane, poput Fedeksa, a očigledno im je bilo veoma drago što su u prilici da se fotografišu sa vlasnikom 20 grend slem titula.

Podsetimo, Nole danas igra protiv Stefanosa Cicipasa za svoj 22. "slem", kojim bi se izjednačio sa Špancem Rafaelom Nadalom. Pehar bi ujedno označio i povratak na prvo mesto ATP liste na kome je Srbin do sada proveo 373 nedelje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Hrvoje

29.01.2023 09:18

Pravi je gospodičić, kaj bum ne gledal AO.