ČEHINJE ODBRANILE TITULU: Krejčikova i Sinjakova šampionke Australijan opena u ženskom dublu

Autor:

Sport

29.01.2023

07:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije bilo drame u velikom finalu, gde su Barbora i Katerina rutinski savladale Japanke koje su se našle na drugoj strani mreže.

ČEHINJE ODBRANILE TITULU: Krejčikova i Sinjakova šampionke Australijan opena u ženskom dublu

Foto: Tanjug/AP

Barbora Krejčikova i Katerina Sinjakova sa peharom Australijan opena

Češke teniserke Barbora Krejčikova i Katerina Sinjakova osvojile su Australijan open u ženskoj dubl konkurenciji drugu godinu zaredom.

Prve nositeljke su u velikom finalu opravdale ulogu favorita, pošto su za sat i po vremena nadigrale japansku kombinaciju Šuko Aojama - Ena Šibahara.

Čehinje su do odbrane titule došle pobedom od 2:0 (6:4, 6:3).

Uvodni set rešio je, ispostavilo se na kraju, brejk koji su Krejčikova i Sinjakova napravile već u prvom gemu meča. One su do kraja seta čuvale svoj servis i zasluženo su povele sa 1:0.

Drugi set su Čehinje otvorile na isti način, brejkom, ali su Japanke uspele da ga vrate u momentu kada su izjednačile na 2:2 u gemovima. Uzele su potom Aojama i Šibahara i naredni gem, ali to je bilo sve od njih, pošto su preostala četiri koja su se igrala pripala novim-starim šampionkama Australijan opena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading