ČEKA GA DEPORTACIJA? SCENARIO SE PONAVLJA: Đoković u OGROMNOM problemu pred nastavak Australijan opena!

Autor:

Sport

24.01.2023

15:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Užasne reči usmerene srpskom teniseru.

ČEKA GA DEPORTACIJA? SCENARIO SE PONAVLJA: Đoković u OGROMNOM problemu pred nastavak Australijan opena!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković u Melburnu

Neverovatne vesti stižu iz Australije, gde je Nil Mičel, jedan od najpoznatijih australijskih radio voditelja napao Novaka Đokovića i javno pozvao da srpski teniser bude deportovan iz te zemlje.

Očigledno je da je Mičelu teško pao poraz Aleksa de Minora, koji je bio jedini preostali predstavnik domaće nacije, kog je Đoković uništio u meču osmine finala, pošto ga je savladao sa  6:2, 6:1, 6:2, pa je Novaku uputio neke jako teške reči. 

- Ne pratim mnogo tenis, ali se nadam Đoković neće osvojiti Australijen open. Srbin se nije poneo sportski prema De Minoru posle meča, zbog onoga što se desilo pre godinu dana kada je bio deportovan. Jasno je da je Đoković hteo da ga obriše sa terena. I jeste na kraju, ali je bio ekstremno neprijatan posle pobede. Treba da deportuju Novaka zato što se tako poneo - kazao je Nil Mičel u svom radijskom programu i izazvao brojne reakcije na društvenim mrežama.

Njegovu izjavu preneli gotovo svi australijski mediji, što može predstavljati problem za srpskog igrača, jer je poznato koliko su ga mediji "podržali" prošle godine tokom deportacije i jednog od najvećih skandala u istoriji sporta. 

Ipak, u Novakovu korist ide činjenica da su se brojni slušaoci uključili u radio emisiju, gde su javno napali Mičela i optužili ga da uvek traži nekog koga će napasti.

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković je rutinski sa 3:0 savladao Aleksa de Minora

Videćemo da li će biti neke reakcije na ovu temu, ali bi bilo suludo da Novak Đoković bude deportovan kada je turnir ušao u završnu fazu, posebno kada se uzme u obzir da su ga ove godine mnogo bolje dočekali u Australiji nego prethodne.

Nil Mičel je član Kuće slavnih Melburn pres kluba i jedan je od vodećih novinara u zemlji. Radio je kao reporter i izvršni direktor u najpoznatijem australijskom mediju "Age", a potom je bio urednik lista "Herald". Takođe, ima jedan od najplaćenijih i najmoćnijih ugovora u toj zemlji, kada se gledaju novinari.

Podsetimo, Novak Đoković je trenutno u četvrtini finala Australijan opena, a tamo ga sutra od 9 časova i 30 minuta čeka okršaj sa Andrejom Rubljovim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading