VELIKI PODVIG ŠAMPIONKE: Azarenka posle preokreta do osmine finala!

Autor:

Sport

22.01.2023

19:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajna predstava u Melburn parku.

VELIKI PODVIG ŠAMPIONKE: Azarenka posle preokreta do osmine finala!

Foto: Tanjug/AP

Beloruska teniserka Viktorija Azarenka plasirala se u četvrtfinale Australijan opena, pošto je posle pravog trilera pobedila Kineskinju Lin Džu posle tri seta, 4:6, 6:1, 6:4.

Sjajna predstavnica Belorusije, trenutno 24. teniserka sveta, pobedila je posle dva sata i 42 minuta Kineskinju koja je bila jedno od najvećih iznenađenja ovog turnira.

Džu je dobro počela, u prvom i sedmom gemu prvog seta oduzela je servis Azarenki, koja je uspela da vrati samo jedan brejk, pa je na kraju Kineskinja stigla do vođstva u setovima.

Dvostruka šampionka Australijan opena uzvratila je u nastavku, u naredna dva seta šest puta je oduzela servis Kineskinji, koja je napravila tri brejka, sva tri u trećem setu, i plasirala se u četvrtfinale.

Azarenka će u četvrtfinalu igrati protiv trećeg nosioca Amerikanke Džesike Pegule, koja je tokom dana savladala Čehinju Krejčikovu, takođe sa 2:0.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading