NAMEŠTEN MEČ AUSTRALIJAN OPENA? Navijači BESNI - neverovatan preokret u Melburnu!

Autor:

Sport

22.01.2023

12:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vrlo zanimljiva situacija viđena je u Melburn parku.

NAMEŠTEN MEČ AUSTRALIJAN OPENA? Navijači BESNI - neverovatan preokret u Melburnu!

Foto: Tanjug/AP

Australijan open

Češki dubl par koji čine Kolodejzova i Vondrušova plasirao se danas u osminu finala Australijan opena u ženskoj dubl konkurenciji, pošto su posle neverovatnog preokreta savladali Brazilku Hadad Maiju i Kineskinju Žang sa 2:1 (3:6, 7:6, 7:6).

Viđen je nestvaran meč, iako u prva dva seta ništa nije nagovešavalo da će ovaj meč privući toliku pažnju javnosti. Brazilka i Kineskinja su došle do prvog seta, Čehinje su uzvratile, pa se pristupilo igranju trećeg seta. A tamo šok.

Hadad Maja i Ženg su došle do vođstva od 5:0 i 40:0, pa ih je samo jedan poen delio od pobede u meču. Ipak, do njega nisu stigle. Čehinje su spasle sve tri vezane meč lopte, pa su gem po gem počele da sustižu razliku, a na kraju su, na opšte zaprepašćenje javnosti, uspele da stignu do super taj-brejka.

Tamo su Čehinje spasle još dve meč lopte, a na kraju su uspele da ukupnu izvuku devet meč prilika za protivnice, pa su sa 14:12 stigli do super taj-brejka, a samim tim i meča.

Ovaj meč je naravno privukao veliku pažnju, a ogroman broj kivnih navijača je na društvenim mrežama optužilo ove četiri igračice za nameštanje. Ipak, i dalje nema nikakvih naznaka da će ovaj meč biti pod istragom.

Kolodejzova i Vondrušova će u narednoj rundi igrati protiv Kostjuk i Ruse, koje su danas tokom dana takođe nadoknadile minus u setovima i obezbedile plasman u osminu finala Australijan opena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading