KRAJ PRIČE! Poznato da li će igrati u Melburnu nakon borbe sa povredama!

Autor:

Sport

11.01.2023

10:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je kristalno jasno!

KRAJ PRIČE! Poznato da li će igrati u Melburnu nakon borbe sa povredama!

Foto: Tanjug/AP

Dominik Tim i Novak Đoković

Austrijski teniser Dominik Tim nakon teških godina u kojima se borio sa povredama konačno se vraća na velika vrata i to u Melburnu, na ovogodišnjem Australijan openu.

Nekada treći teniser sveta istakao je da spreman dočekuje prvi grend slem u 2023. godini:

- Moje telo je savršeno u redu. Prošle godine sam napravio veliki korak u pravom smeru. Nadam se da ću nastaviti dobro ove sezone. Iskreno se nadam da je Australijan open od naredne nedelje dobar početak svega - rekao je finalista Melburna iz 2020.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Dominik Tim

Svestan je šta ga očekuje tokom dve nedelje u Melburn parku.

- Spreman sam da se takmičim na grend slemu, ali ne znam na kom sam nivou sada. Ulazak u grend slem je težak, svi igrači su na visokom nivou. Videćemo. Imao sam veoma dobre pripreme, trebalo bi da budem spreman. Videćemo kako će ići prvi mečevi - kaže Austrijanac koji se vraća u Melburn posle dve godine.

Teniser iz Viener Nojštata je prošao težak period u karijeri.

- Bilo je to interesantno iskustvo. Verujem da nema sportiste koji nije imao bitnu povredu tokom karijere. Ja sam imao, godinu i po odsustva zbog ručnog zgloba, to je bilo dovoljno teško, ali opet i iskustvo koje mi je pomoglo. Na putu sam povratka i nadam se da mogu da doguram daleko - zaključio je Tim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading