SKANDALOZNO: PONIŽENJE u Melburnu - KOŠMAR koji će se dugo pamtiti!

Autor:

Sport

10.01.2023

10:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neočekivan rasplet događaja u Australiji.

SKANDALOZNO: PONIŽENJE u Melburnu - KOŠMAR koji će se dugo pamtiti!

Foto: Tanjug/AP

"Rod Lejver" arena

Natalija Stevanović, treći reket Srbije u ženskoj konkurenciji, doživela je ponižavajući poraz na startu kvalifikacija za Australijan open, pošto je poražena sa 2:0 (6:0, 7:6) od Brende Fruhvirtove, češke teniserke.

Na taj način, srpska teniserka je ostala bez šansi da se domogne glavnog žreba na prvom Grend slemu sezone, pa je završila svoj nastup u Melburnu. Iako rezultat, sam po sebi, nije toliko ponižavajuć, oči bode informacija da teniserka iz Češke ima samo 15 godina, odnosno da je rođena 2007. godine.

Ipak, to nije sprečilo Fruhvirtovu da 28-godišnju srpsku teniserku oduva  u prvom delu igre, pošto Stevanovićevoj nije prepustila nijedan gem.

Foto: Starsport

Natalija Stevanović, srpska teniserka

Delovalo je da se situacija neće puno popraviti ni u drugom delu igre, pošto je Čehinja vrlo lako stigla do vođstva od 4:1, a zatim i 5:2. Ipak, Stevanovićeva uspeva da spasi čak četiri meč lopte, preokrene na 6:5, a onda u 12. gemu drugog seta i sama stigne do čak šest set lopti. Ipak, nijednu nije iskoristila, ušlo se u taj-brejk, gde je gotovo duplo mlađa igračica pokazala više, pa je sa 7:0 slavila u 13. gemu i stigla do drugog kola.

Tamo će se Fruhvirtova sastati sa Ukrajinkom Snigur, a ukoliko dobije i taj meč, u trećem kolu kvalifikacija, koje je ujedno i poslednje, igraće sa pobednicom meča u kom se sastaju Perez i Buzaz Maneiro.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading