ČESNICA ZA MILOŠA JOJIĆA - Ivana Jorović slavi prvi Božić sa suprugom

Autor:

Sport

05.01.2023

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripremanje kolača sam učila od majke Ane, pomagaću joj. Sada će sve biti još svečanije uz supruga, kaže teniserka poznata pod devojačkim prezimenom Jorović

ČESNICA ZA MILOŠA JOJIĆA - Ivana Jorović slavi prvi Božić sa suprugom

Foto: Privatna arhiva

Ivana Jorović i Miloš Jojić

Božić u toplini porodičnog doma je nešto o čemu vrhunski teniseri mogu samo da sanjaju. U ovo doba godine, pa i 7. januara, oni su obično u dalekoj Australiji, ali za našu mladu teniserku Ivanu Jorović (25) ovaj praznik će biti drugačiji. Ona će Božić proslaviti s najmilijima, a prvi put će slaviti i kao supruga, budući da se nedavno udala za našeg poznatog fudbalera Miloša Jojića, o čemu je govorila za Republiku.

- Najradosniji hrišćanski praznik, posle dužeg vremena, provešću s porodicom jer tenis zahteva mnogo odricanja i odsustvovanja. Nedostajali su mi toplina porodičnog doma, tatino unošenje badnjaka, pijukanja, dečja graja, lomljenje česnice... - počela je priču za naš list novopečena gospođa Jojić.

* Ovo ti je prvi Božić u braku, da li praviš česnicu?

- Naravno, sada je praznik još svečaniji uz Miloša jer ću česnicu praviti i za supruga. Pripremanje česnice i božićnih kolača sam učila od majke Ane, pa ću ove godine da joj pomognem.

Foto: printscreen/youtebe.com

Miloš Jojić Ivanin suprug


* Ko u tvojoj kući obično pronađe paricu u česnici?

- Uglavnom moja sestra Jovana. Ona, nažalost, ove godine neće biti sa nama, pa će neko drugi imati šansu. Mislim da ni Miloš, a ni ja još nismo izvukli paricu otkako smo zajedno.

Republika

Foto: Nebojša Mandić

Srpska teniserka Ivana Jorović


* Šta si za praznike poželela da ti se ostvari?

- Moja božićna želja je da budem zdrava, a uspeh će doći. Vredna sam i verujem u sebe, tako da se nadam da ću uskoro opet biti na velikoj sceni. Bila sam u prvih 100, igrala grend slemove, bila na Olimpijskim igrama. Cilj mi je da se vratim u top 100, možda i u 50 - zaključila je Ivana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading