NOVAKOV PAKAO! Đoković ŠOKIRAN po sletanju u Australiju!

Autor:

Sport

29.12.2022

19:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đoković progovorio o paklu koji ga je sačekao početkom godine u Australiji.

NOVAKOV PAKAO! Đoković ŠOKIRAN po sletanju u Australiju!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Najbolji srpski teniser Novak Đoković je 2022. godinu završio kao peti reket sveta, a sigurno bi bio bolje plasiran na ATP listi da na početku godine nije proživeo pravu golgotu.

Podsetimo, Nole je tada u Melburnu bio danima zatočen u migrantskom zatvoru, a posle je deportovan iz Australije.

Skoro punih 12 meseci kasnije je Đokoviću ukinuta trogodišnja zabrana ulaska u zemlju, pa će već na startu 2023. zaigrati u Australiji.

Ove stvari se teško zaboravljaju, ostaće sa mnom dok sam živ. Ovako nešto još nisam doživeo i nadam se da će tako i ostati. Bilo je to dragoceno iskustvo za mene. Moram dalje, radije pričam o osećajima kada igram u ovoj zemlji - rekao je Nole.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Australijan open počinje 16. januara, a na njemu će Novak juriti jubilarnu desetu titulu u Melburnu.

Nadam se da ću pokazati dobar tenis i izazvati pozitivne emocije kod ljudi. Ovde sam tek nekoliko dana, ali prijem je bio vrlo topao, i na aerodromu i u hotelu i na terenima za trening. Sve je bilo briljantan do sada.

Srpski as će sezonu započeti turnirom u Adelejdu.

Nije lako zaboraviti šta se dogodilo u posljednjih 12 meseci, ali kao što sam rekao, moram ići dalje. To neće promeniti sve što sam do sada postigao u svojoj karijeri u ovoj zemlji. Osećam se pozitivno, a Australijan open mi je najdraži grend slem u karijeri što pokazuju i rezultati - poručio je Đoković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading