Srbija se moli i nada za Anu Ivanović!

Autor:

Sport

17.10.2022

21:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnja srpska teniserka u centru pažnje!

Srbija se moli i nada za Anu Ivanović!

Foto: Tanjug/AP

Bivša srpska teniserka Ana Ivanović i ove godine će biti kandidat za ulazak u tenisku Kuću slavnih u Njuportu 2023. godine, preneli su strani mediji.

To je bio slučaj i prošle godine, ali nije dobila dovoljan broj glasova komiteta koji ima uticaj na 75% glasova. Preostalih 25% glasova zavisi od navijača koji glasaju na sajtu ITF.

Komitet sačinjavaju mediji, teniski istoričari, članovi Kuće slavnih i industrijski eksperti koji tradicionalno učestvuju u glasanju. Oni nisu dali dovoljan broj glasova Ani Ivanović, ali ni ostalim kandidatkinjama, pa je to bio prvi put u istoriji da u jednoj godini niko neće ući u Kuću slavnih.

Što se tiče Ivanovićeve, nekadašnja najbolja igračica na svetu je 2008. osvojila jedini Grend slem u karijeri. Tada je u finalu Rolan Garosa bila bolja od Dinare Safine. Na prvom mestu WTA liste provela je ukupno 12 nedelja. Povukla se na kraju 2016. godine.

Svakako da se ljudi nakon ove fenomalne vesti mole i nadaju da će Ana dobiti ovo neverovatno priznanje!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Jasna

18.10.2022 21:48

Ne molim se , ne nadam se , a i pitanje da li je ona to zaslužila ? Budimo realni !