URNEBESAN SNIMAK: Novak se sprema za meč, a obezbeđenje "na aparatima" - Đoković je HIT u Astani! (VIDEO)

Autor:

Sport

05.10.2022

11:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji srpski teniser uživa u Kazahstanu.

URNEBESAN SNIMAK: Novak se sprema za meč, a obezbeđenje "na aparatima" - Đoković je HIT u Astani! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter

Novak Đoković trenutno se nalazi u Kazahstanu gde će igrati na ATP turniru u Astani.

Najbolji srpski teniser počinje pohod na novu titulu protiv Kristijana Garina, a neposredno pred prvi meč, Đoković je bio akter urnebesnog snimka.

On je trčao van stadiona, te podizao telesnu temperaturu pred duel, a nesrećni ljudi iz službe obezbeđenja pokušali su da isprate njegov ritam.

Ipak, delovali su kao da im trebaju aparati za disanje kako bi uspeli da prate Đokovića.

 

 

Podsetimo, Novak Đoković će meč prve runde turnira u Astani igrati protiv Kristijana Garina. 

Oni su se do sada  sastajali dva puta i oba puta slavio je srpski teniser. Prvi put je to uradio na ATP Kupu u Australiji 2020. godine kada je bilo 2:0, da bi drugi put do trijumfa stigao godinu dana kasnije na Vimbldonu i to rezultatom 3:0.

Takođe, odigrali su jedan egzibicioni meč u Britaniji 2019. godine, a i njega je Đoković rešio u svoju korist rezultatom 2:0. Garin je trenutno 81. teniser planete, dok je Novak Đoković sedmi na svetu, a četvrti je nosilac u Astani.

Ako osvoji turnir u Astani, na kom prvi put nastupa, Đoković će stići do novih 500 ATP bodova, ali i druge titule u kratkom vremenskom periodu jer je prošle nedelje pobedom protiv Hrvata Marina Čilića osvojio trofej u Tel Avivu.

Pobednik meča Đoković - Garin u narednoj rundi igraće protiv Botika Van de Zanšlupa koji je u prvom kolu bio bolji od Bejbita Zukajeva sa 2:0.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading