VRHUNSKA SVINJARIJA! Novak ovo NIJE ZASLUŽIO - ko je IKONA, a ko nije?

Autor:

Sport

02.10.2022

07:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čeh izneo svoj sud o "velikoj trojci".

VRHUNSKA SVINJARIJA! Novak ovo NIJE ZASLUŽIO - ko je IKONA, a ko nije?

Foto: Tanjug/AP

Bivši svetski broj 4 Tomaš Berdih izazvao je burne reakcije procenom tzv. GOAT trke.

Čeh je ocenio da Srbin Novak Đoković neće biti najbolji igrač u istoriji "belog sporta", bez obzira na statistiku?!

Naime, Švajcarac Rodžer Federer je, po njemu, ostavio dublji trag i predstavlja tenisku "ikonu".

Oni koji žele da porede najveće asove kroz brojke uvek će naći različite argumente za razne igrače. Možda je broj grend slem titula najobjektivnija mera, ali opet imate sportiste koji su ostavili veliki trag. Mislim da će Federer imati jači trag od Đokovića. On je veća ikona i od Nadala. Možda baš zato što je započeo tu veliku eru. To što je uradio za tenis ne može biti nadjačano bilo kojim rezultatima - poručio je Berdih, a potom je nastavio da ređa hvalospeve na račun popularnog Fedeksa.

Ima mnogo onih koji su počeli da prate tenis ili da ga igraju zahvaljujući njegovim veštinama na terenu. To ga čini superiornijim u odnosu na ostale. Mada razumem ako neko od navijača nađe nešto posebno i u Nadalu, Đokoviću ili u drugim igračima.

 

 

Bivši češki igrač je odluku švajcarskog giganta prokomentarisao kao "očekivanu".

Naslućivao sam da je moguće da se povuče imajući u vidu njegove zdravstvene probleme i kroz šta je sve prolazio. Trebalo je samo da ispranira pravi trenutak. Mislim da je to bio savršen tajming - zaključio je Berdih.

Podsetimo, Nole je već osvojio "slem" više od Federera, pretekao ga je i po broju nedelja provedenih na čelu ATP liste, a popodne će igrati svoje novo finale, o čemu se detaljnije možete informisati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading