Evo kada počinje borba za trofej u Tel Avivu i gde možete gledati prenos meča!

Autor:

Sport

02.10.2022

06:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji srpski teniser danas ima priliku da stigne do trofeja koji do sada u svojoj karijeri nije osvajao.

Evo kada počinje borba za trofej u Tel Avivu i gde možete gledati prenos meča!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković je u polufinalnom susretu ATP turnira serije 250 koji se odigrava u Tel Avivu, nakon dva odigrana seta savladao Rusa Roman Safiulina (6:1, 7:6) čime se plasirao u veliko finale.

Protivnik u borbi za trofej biće mu hrvatski teniser Marin Čilić koji je u polufinalnoj rundi bio bolji, takođe nakon dva odigrana seta od francuskog tenisera Konstanta Lestijena.

U pohod na novi trofej u karijeri Novak Đoković kreće u nedelju 2. oktobra sa početkom od 17.30 časova, a direktan prenos možete gledati na TV Sport klub 1.

Foto: atptour.com/printscreen

Novak Đoković vs Marin Čilić

 

Traba napomenuti da u dosadašnjem toku turnira najbolji srpski teniser na tri odigrana meča protivnicima nije prepustio niti jedan set, ali se isto tako mora naglasiti da hrvatski teniser u ovo finale možda ulazi nešto svežiji s obzirom da je na putu do finala odigrao svega dva susreta pošto je četvrtfinalni susret protiv Liama Broudija dobio bez borbe.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading