Novak Đoković povređen!

Autor:

Sport

25.09.2022

17:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se Srbin posle poraza od Feliksa Ože-Alijasima na Lejver kupu.

Novak Đoković povređen!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Srpski teniser Novak Đoković govorio je o povredi koja ga muči, ali i o planovima do kraja sezone.

- Mučim se sa desnim zglobom poslednjih četiri, pet dana. Držao sam to pod kontrolom. Dva meča su verovatno uticala. Danas nije bilo lako. Nisam mogao da serviram brzo i precizno koliko sam želeo. Delom je i do toga što nisam skoro tri meseca igrao, a ovde su lopte velike i spore. Mora da se koristi mnogo zglob, možda me je i zato malo bolelo, ali je delom i do dva meča koja sam igrao juče. Možda se osetio i nedostatak mečeva. Nadam se da će se srediti do mog prvog meča u Izraelu. Nije isti zglob sa kojim sam imao problem pre nekoliko godina, tokom OI u Riju - naveo je Nole.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Ciljevi do kraja sezone su jasni - plasman u Torino.

- Cilj mi je da se plasiram u Torino. Sada sam 15-16. na "Race" listi, a moram da budem u 20 kako bih se kao Grend slem šampion plasirao tamo. Slede mi Tel Aviv, Astana, posle toga ću igrati u Bersiju i nadam se u Torinu. Možda se nešto i promeni - zaključio je Novak Đoković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading