OPROŠTAJ PRED VIŠE OD 80.000 LJUDI! Real organizuje spektakl: Federer završava karijeru protiv Nadala na novom "Bernabeuu"! (FOTO)

Autor:

Sport

19.09.2022

16:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ukoliko se ostvari ova ideja, Švajcarac i Španac oboriće sopstveni rekord po broju gledalaca na jednom teniskom meču pošto ih je pre dve godine u Južnoj Africi pratilo 52.000 ljudi.

OPROŠTAJ PRED VIŠE OD 80.000 LJUDI! Real organizuje spektakl: Federer završava karijeru protiv Nadala na novom "Bernabeuu"! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Rafael Nadal i Rodžer Federer

Jedan od najboljih tenisera u istoriji Rodžer Federer objavio je da završava karijeru na Lejver kupu u društvu Rafaela Nadala, Novaka Đokovića i Endija Marija.

Ipak, Fudbalski klub Real Madrid ima ponudu za Švajcarca, a to je oproštajni meč protiv Rafe sledeće godine na stadionu "Santjago Bernabeu".

 

 

Još nije poznato kako je na ponudu reagovao Švajcarac, ali ukoliko prihvati, oboriće rekord po broju gledalaca na jednom teniskom meču, jer bi na tribinama bilo više od 80.000 ljudi.

Za sada rekord drže upravo Federer i Nadal pošto ih je 2020. godine u Južnoj Africi gledalo 52.000 ljudi na egzibiciji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading