VEČITO POVREĐENI RAFA: Nadalu PONOVO nije sve u redu!

Autor:

Sport

01.09.2022

11:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dokle?

VEČITO POVREĐENI RAFA: Nadalu PONOVO nije sve u redu!

Foto: Tanjug/AP

Rafael Nadal

Rafael Nadal i dalje igra povređen?!

Španski teniser je polufinale Vimbldona predao Niku Kirjosu zbog problema sa abdomenom, a tu povredu do US Opena nije uspeo da sanira.

Kako je sam priznato, povređen je igrao i u Sinsinatiju, a ništa se nije promenilo ni u Njujorku.

Ožiljak još nije potpuno fleksibilan u veoma je osetljivo u tom predelu, pogotovo kada serviram. Zbog toga sam malo morao da promenim način serviranja. Lopticu bacam malo niže kako ne bih morao toliko da se naprežem trbušne mišiće - rekao je Nadal.

On je u prvom kolu poslednjeg Grend slema sezone savladao posle preokreta australijskog anonimusa Rinkija Hiđikatu.

Imam iskustva sa ovakvim stvarima i znam da će mi svaki dan koji provedem ovde malo olakšati situaciju. Štedim vreme na svakom treningu i u svakom meču, pokušaću, pa ako se nešto desi neću morati sebe da krivim za to. Mislim da sam na pravom putu - zaključio je Rafa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Njale

01.09.2022 11:35

Pod tim izgovorom možeš da koristiš šta hoćeš od dopinga. Jeftina priča ...

Duda

01.09.2022 12:04

Da li iko veruje u njegove bajke? Tip je na dopingu i to je jedino istina a dovoljno ima novaca da potplati koga treba, i gura dalje. On je bio nekad dobar teniser sada je prevarant i to je svima jasno. A kako to prolazi, zna se. Podmaže se gde treba. Ali saznaće se i to jednog dana. Kad se neko seti da zgrne pare i objavi knjigu najvećih prevara u sportu, a Nadal bude na naslovnoj strani.