NEĆE NIKADA BITI ZABORAVLJEN: Mirijevo organizuje turnir za preminulog Miloša Stanojevića!

Autor:

Sport

01.09.2022

11:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloš Stanojević (41) preminuo je iznenada 25. marta ove godine na rekreaciji, na malom fudbalu u Sedmoj gimnaziji na Mirijevu, naselju gde je proveo ceo svoj život. Iza sebe je ostavio dve ćerke i suprugu, a prijatelji iz kraja njegovu dobrotu i plemenitost pamtiće ceo život.

NEĆE NIKADA BITI ZABORAVLJEN: Mirijevo organizuje turnir za preminulog Miloša Stanojevića!

Foto: Privatna arhiva

Nije prošlo mnogo, a u naselju gde je živeo osvanuo je mural za Miloša, a sada su drugari otišli i korak dalje kako ni oni, a ni mlađe generacije koje dolaze, nikada ne bi zaboravili, kako kažu, “najomiljenijeg lika iz Mirijeva, koga je volelo i staro i mlado”.

- Nažalost, našeg Miloša ne možemo da vratimo, ali uspomenu na njega ćemo čuvati dok je nas. Porodica mu je bila na prvom mestu, ali je do koske voleo i Crvenu zvezdu, kao i svi mi ovde u kraju. Mali fudbal je takođe igrao i upravo na rekreaciji, na futsalu je i preminuo. Zbog toga smo odlučili da pokrenemo ovaj memorijal. Hvala ekipama koje su se odazvale već prve godine, ima ih 16, a svi iskreno verujemo da će sezona turnir na školskom trgu, na terenu kod Crkve Svetog Ilije gde je nebrojeno puta i Miki igrao, biti još masovniji. Nikada te nećemo zaboraviti, brate naš - uglas će Mirijevčani pred turnir koji počinje u subotu.

Takmičenje startuje u 18 sati, a ulaz je besplatan. Turnir traje svaki dan do utorka,

kada je zakazano i veliko finale (21.30 sati).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Pera

02.09.2022 12:41

Super sve ali ovaj sto je pisao je toliko nepismen, na Mirijevu, Mirijevčani???